Interessante acties van zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars bevinden zich binnen een zeer competitieve markt, waarin een groot aantal aanbieders actief is. Dat zorgt er onder andere voor dat men zich op basis van de verzekeringen en service wenst te onderscheiden, maar dat men daarnaast heeft besloten cadeautjes uit te gaan delen. Het gaat daarbij om cadeaus tot en met €75 retour op de premie, maar ook om een percentage korting en zelfs een gratis tablet. Het is uiteindelijk natuurlijk de bedoeling de consument over de streep te trekken, om die vervolgens een jaar lang te mogen verzekeren.

€75 retour bij verzekeraar
Er zijn allereerst een aantal verzekeraars actief die een flinke som geld retour geven, indien u besluit om daar uw zorgverzekering voor 2013 af te sluiten. Het gaat dan bijvoorbeeld om Zilveren Kruis Student, waar het bij de aanvullende zorgpolis mogelijk is om €75 retour te krijgen. Het bedrag zal in 2013 worden uitgekeerd, waardoor het dus niet direct als een korting in de premie voor het komende jaar verwerkt wordt. Een aanvullende polis is bij Zilveren Kruis Student al beschikbaar vanaf €1 per maand, waardoor het wat dat betreft goed mogelijk is om (€75 – €12) €63 te verdienen, simpelweg door een aanvullende polis te kiezen.
Ook TakeCareNow kiest ervoor om nieuwe klanten een maximaal bedrag van €75 retour te geven, wanneer ze besluiten om er een zorgverzekering af te sluiten. Het is daarbij van belang om voor een aanvullende polis te kiezen, waarbij de tandartsverzekering is uitgesloten van deelname. Het is daarom van belang om een andere aanvullende polis te kiezen, om daadwerkelijk aanspraak te maken op dat interessante bedrag. Het is uiteraard vooral verstandig om er een zorgverzekering voor 2013 af te sluiten wanneer de €75 er aan de andere kant niet voor zorgt dat u duurder uit zal zijn.
De derde verzekeraar die een retour van €75 aanbiedt is Agis. Ook daar is het de bedoeling om zowel een basisverzekering als een aanvullende polis af te sluiten, om gebruik te kunnen maken van de aantrekkelijke actie. Daarnaast geldt bij alle drie de verzekeraars dat u er een nieuwe klant dient te worden. Het aanbod geldt alleen wanneer u op dit moment niet bij een van de drie verzekeraars bent verzekerd en u besluit over te stappen. Men heet u dan welkom door u de zorgverzekering voor 2013 aan te bieden in combinatie met de €75 retour, die bij de meeste mensen meer dan welkom is.

Korting van 10% op de premie
Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook altijd verzekeraars die kiezen voor een percentage aan korting. Met name Univé is daar een goed voorbeeld van, aangezien u daar de mogelijkheid heeft om te profiteren van 10% korting op de premie. Deze korting geldt voor de totale zorgverzekering 2013, waardoor u iedere maand 10% minder betaalt dan de reguliere premie die er wordt aangeboden. Dat betekent in het geval van de Univé zorgverzekering dat u geen €107,95 per maand betaalt, maar dat de zorgverzekeraar u maar €97,15 per maand in rekening zal brengen.

One thought on “Interessante acties van zorgverzekeraars

  1. Ik vind mijzelf egeinlijk best wel gezond, maar ik slik elke dag een berg medicijnen: maag, darmen, hoge bloeddruk, allergie. Ik voel mij niet echt chronisch ziek, maar ik zag laatst een overzichtje van de kosten van mijn medicijngebruik. Daar schrok ik wel van. Maar als ik de reactie van Nanos lees, dan ben ik dus ook niet chronisch ziek.Gaat mij dus weer een hoop geld kosten. Ik hoor het Balkenende nog zeggen: Eerst het zuur, dan het zoet! Ik blijf het zuur krijgen, maar gelukkig heb ik daar de maagtabletten voor, die ik (ben ik bang) z\elf kan gaan betalen. Ik vrees, dat ik het zoet niet meer ga meemaken en ik ben pas 54.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *